Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Noord Nederlands Inkoop Congres (NNIC): Echte Inkoopsamenwerking

16 mei 2019
Location
Darp

Na eerdere succesvolle edities organiseert NEVI Kring Noord ook dit jaar weer het Noord Nederlands Inkoop Congres 2019 op donderdag 16 mei. We zijn te gast bij 43 Gemechaniseerde Brigade op de Johannes Post Kazerne in Havelte.

Wordt er binnen jouw organisatie al samen ingekocht? Is inkoopsamenwerking meer dan bundeling van inkoopvolumes? Gaan we de samenwerking aan met de hele keten? Durven we samen te werken met concullega’s? Behouden we bij echte inkoopsamenwerking onze eigen waarden of moeten we die loslaten? Praktijk en theorie overlappen elkaar bij dit Noord Nederlands Inkoopcongres.

Dr. Max Boodie neemt ons mee in de praktische resultaten van zijn onderzoek naar de invloed van professionele normen op inkoopsamenwerking. PlasBossinade verzorgt inspirerende workshops. Schrijf je nu in voor het NNIC 2019 op 16 mei aanstaande.

Programma
Het definitieve programma is als volgt:

12.00-13.00 uur Ontvangst op de kazerne met een lunch

13.00-13.10 uur Opening door Jeroen Harink – Algemeen Directeur NEVI

13.10-13.30 uur Samenwerken bij de Landmacht / Defensie

13.30-14.15 uur De invloed van professionele normen op inkoopsamenwerking door Dr. Max Boodie

14.15-16:00 uur Workshop Publiek of Privaat door PlasBossinade en een rondleiding over de Kazerne

16.00-16.30 uur Inkoopsamenwerking bij Friese Ziekenhuizen door Dennis Mostert -Voorzitter Inkoopoverleg Friese Ziekenhuizen a.i.

16.30-16.40 uur Afsluiter door Roland Hovius – voorzitter NEVI Kring Noord-Nederland

16.40-17.30 uur Borrel en netwerken

Praktische informatie

Over Max Boodie
Max Boodie is ondernemer, investeerder, consultant & supply chain specialist, auteur en wetenschapper. Hij werkte zo’n vijftien jaar bij adviesbureau Berenschot, vanaf 1997 als oprichter en managing director van de inkoopdivisie. Vanaf 2004 gaf hij succesvol leiding aan het door hem opgerichte DPA Supply Chain People waarvan hij 2010 begin zijn aandelen verkocht aan DPA Group N.V. Eind 2011 nam hij afscheid van DPA als lid van de Raad van Bestuur van DPA Group NV. Sindsdien heeft hij gewerkt aan zijn pr oefschrift en geïnvesteerd in verschillende start-ups. Hij is daar in verschillende rollen bij betrokken. Als aandeelhouder op afstand, maar soms ook als betrokken adviseur of bestuurder. Max Boodie schreef verschillende boeken over supply chain benchmarkonderzoeken. In 2014 maakte hij een uitstapje en schreef hij met twee co-auteurs een boek specifiek over inkoop van flexibele arbeid. In juni 2018 verdedigde hij met succes zijn proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Over Dennis Mostert
Dennis Mostert is interim Inkoopmanager van de Inkoopsamenwerking Friese Ziekenhuizen (IFZ) en neemt ons mee in echte inkoopsamenwerking. IFZ is een formele vereniging met als doel om haar leden vanuit het perspectief van inkoop van (verbruiks)goederen, diensten en investeringen de Friese (ziekenhuis)zorg te ondersteunen bij het maken van de juiste kwalitatieve en financiële keuzes. De vereniging kent leden en clusterleden. De leden zijn: Medisch Centrum Leeuwarden B.V., Tjongerschans B.V., Stichting Antonius Ziekenhuis en Stichting Ziekenhuis Nij Smellinghe. De clusterleden zijn 13 regionale care-instellingen.

Over PlasBossinade
Als toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor in Noord-Nederland biedt PlasBossinade advocaten en notarissen heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor juridische vragen en problemen van organisaties, overheden en instellingen. Dit NNIC verzorgt PlasBossinade workshops.

Over de sponsor
We zijn te gast op de Johannes Postkazerne bij 43 Gemechaniseerde Brigade. Deze militaire eenheid is dankzij zijn (gepantserde) voertuigen over grotere afstanden snel inzetbaar voor gevechts- of vredesoperaties of inzet bij rampen en calamiteiten wereldwijd. Het embleem van 43 Gemechaniseerde Brigade toont een bizon. De bizon symboliseert de slagkracht van de brigade. Het is een vreedzaam dier maar als je hem kwaad maakt, laat hij zijn enorme kracht zien. De grote, sterke bizon is bovendien snel. Al deze kenmerken zijn terug te vinden bij 43 Gemechaniseerde Brigade. De brigade is snel inzetbaar, maar demonstreert zijn kracht pas als de situatie daar om vraagt.

Introducee
Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig, bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid zijn van NEVI (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Basic-account aanmeldt voor dit event en via [email protected] laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Onderstaande niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

Over NEVI Kring Noord
NEVI Kring Noord is een ambitieuze, actieve en professionele netwerkorganisatie binnen de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI). Met haar bijna 7000 landelijke leden, waarvan meer dan 700 in Noord Nederland, voegt de kring waarde toe aan de noordelijke economie door het delen van kennis en het in stand houden van een breed netwerk op het gebied van inkoop- en supply chain management. Waardevolle elementen zijn de samenwerkingen met onder andere de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen, de zorg, de overheid en de private sector.

Meld je aan!
Schrijf je nu in voor het NNIC 2019 op donderdag 16 mei. Het bestuur van NEVI Kring Noord Nederland ontvangt je graag tussen 12:00u en 13:00u op de kazerne met een lunch. Het programma van die dag zal starten om 13.00u en duurt tot 16.45u daarna volgt er nog een netwerkborrel. Onderdeel van het programma is een rondleiding en kijkje bij 43 Gemechaniseerde Brigade. Tip: doe goede wandelschoenen aan voor de rondleiding op het terrein van de Johannes Postkazerne.

Geef na aanmelden via [email protected] door of je wilt deelnemen aan een publieke of private workshop. Meer informatie over dit event vindt je op de website van NEVI.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link