Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Ontbijtsessie Friesland: Lokaal inkopen

13 maart 2018
Location
Beetsterzwaag

In verband met de grote belangstelling van de ontbijtsessie in Friesland die in verband met het slechte weer in december niet door kon gaan, organiseert NEVI Kring Noord opnieuw de ontbijtsessie over lokaal inkopen. Hoe zorgen we voor een sterke economie in het Noorden van Nederland? Hoe bundelen we de krachten en stimuleren we als inkoper de lokale ondernemers? Hoe kunnen lokale leveranciers toegevoegde waarde leveren aan onze organisaties?

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • Opening door wethouder Rob Jonkman van de Gemeente Opsterland
  • De successen en knelpunten van lokaal inkopen
  • Best Practice van Piet Fellinger van Neopost
  • Ontbijten met NEVI Kring Noord

Deze NEVI ontbijtsessie is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in, of meer wil weten over lokaal inkopen. Of je nu inkoper of leverancier bent of een hele andere functie hebt, iedereen in welkom!

Ontbijten in Friesland tijdens de sessie lokaal inkopen
Na het grote succes van de NEVI Kring Noord ontbijtsessies, organiseert NEVI Kring Noord een ontbijtsessie in Friesland. Het thema van deze ontbijtsessie is lokaal inkopen en wordt gehouden op de unieke locatie bij het Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag.

Op dinsdag 13 maart starten we om 8:00 uur met een heerlijk Fries ontbijt en een interactieve sessie over lokaal inkopen met Piet Fellinger, Purchasing Director bij Neopost in Drachten. De ontbijtsessie wordt geopend door wethouder Rob Jonkman van de Gemeente Opsterland.

We sluiten af met een wandeling van ongeveer een half uur door de prachtige Friese natuur. Na afloop van de wandeling kunt u samen met ons nog een kop koffie of thee drinken in het Bilderberg Landgoed Lauswolt.

Het doel van deze bijeenkomst is het samenbrengen van mensen en organisaties om bestaande en nieuwe kennis over lokaal inkopen met elkaar te delen. Met deze bijeenkomst willen we het inkoopvak met betrekking tot lokaal inkopen naar een nog hoger niveau tillen. Met deze aanpak willen wij een exclusief, zeer aantrekkelijk en sterk inhoudelijke bijeenkomst organiseren. Vergelijkbare organisaties in het noorden van Nederland worden met elkaar in contact gebracht en de samenwerking wordt bevorderd.

Heeft u van te voren al vragen waar u graag antwoord op wilt, dan kunt u deze alvast mailen naar: [email protected] zodat wij dit voor kunnen bereiden.

Neem gratis je collega mee!
Neem bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende mee, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Je bent als dus lid van harte uitgenodigd eenmalig een collega die (nog) geen lid is van NEVI (gratis) mee te nemen naar dit event. Omdat er beperkt plaats is voor collega’s die geen NEVI Member zijn moet je goedkeuring hebben van het kringbestuur. Het verzoek kan je indienen via [email protected] Na goedkeuring kan je collega zich aanmelden een Basic-account aanmeldt voor dit event en via [email protected] laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. De genoemde niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing.

De ontbijtsessie over lokaal inkopen is in het Nederlands.

U kunt zich hier aanmelden.

Praktische informatie
Het programma duurt van 8:00 tot 10:30 uur.

Locatie:
Bilderberg Landgoed Lauswolt
Van Harinxmaweg 10,
9244 CJ Beetsterzwaag

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link