Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Oost NL Inkoopcongres: Lean binnen inkoop

19 april 2018
Location
Arnhem

Wat levert dat op voor jou? Lean is natuurlijk allang geen nieuw begrip meer, maar zeker nog zeer actueel! Binnen veel organisaties is er een zekere focus op procesbeheersing en keten- of supply chain optimalisatie, maar vaak kan dit nog een stuk beter. En daarnaast, hebben we de blik voldoende naar buiten staan en zijn we constant gefocust op onze klant?

Vaak is het niet inkoop die zich met deze vraagstukken bezig houdt, wij denken dat dit een gemiste kans is voor onze organisaties en ons vakgebied! We willen deze middag graag vaststellen hoe inkoop toegevoegde waarde kan leveren aan de lean filosofie.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:

  • College Lean basics en raakvlakken richting inkoop gedoceerd door Remko Kruisbeek (Lean Six Sigma Black Belt)
  • Diverse parallelsessies waarin aansprekende Lean praktijkvoorbeelden worden gepresenteerd, food for thought voor de inkoper!
  • Discussie met de zaal en met elkaar vaststellen waar de bijdrage van inkoop ligt richting lean en hoe deze verder versterkt kan worden.
  • Aansprekende Lean case van WP Haton BV, hoe een producent van bakkerijmachines zich opnieuw uitvond. Van machine naar complete broodbeleving!
  • Netwerken en inzichten met elkaar delen onder genot van een hapje en drankje.
    Praktische informatie

Locatie:
Hogeschool Arnhem – Nijmegen (HAN)

Programma:
14.30 inloop – koffie /thee / fris
15.00 Start programma
19.30 Einde

Meer informatie lezen of aanmelden? Dat kan hier

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link