Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Packaging Innovations 2013

27 november 2013
Location
Zaandam

PACKAGING INNOVATIONS, een event waar creativiteit, branding en marketing samen komen, vindt eind november voor de derde maal plaats in Nederland. Verpakking is de beslissende factor op het point of sale, het design en ontwerp hiervan moet de boodschap in het schap dus overbrengen. PACKAGING INNOVATIONS gaat in op vorm, materiaal & design van verpakking.

Op dit event krijgt de bezoeker antwoord op de vraag: welke oplossingen met betrekking tot acties voortkomend uit wetgeving zijn er? Hoe kan ik door middel van innovaties kosten reduceren? Welke volledig afbreekbare en bijzondere materialen zijn er op de markt? Hoe maak ik mijn verpakking intelligent? Wat zorgt vervoor dat de consument mijn verpakking in het schap kiest?

PACKAGING INNOVATIONS heeft laten zien dat zowel marketing als verpakkingskundige samen kunnen komen om de laatste trends en onwikkelingen te beleven. Be inspired!

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link