Padeltoernooi Nevi NoordWest en ZuidWest

12 september 2024
 Rijswijk

Op donderdag 12 september vindt het jaarlijkse sport- en netwerkevenement van de communities Nevi Zuidwest en Nevi Noordwest plaats.
Dit jaar nodigen we je uit voor een padeltoernooi bij Plaza Padel in Rijswijk, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Tijdens het padeltoernooi kun je op het volgende rekenen:

•    Uitleg en begeleiding voor beginners
•    Padelrackets zijn aanwezig
•    Kleedkamers zijn aanwezig; vergeet je sportkleding niet!
•    Toernooivorm met indeling op niveau 
•    Netwerken 
•    Borrel 
•    Warme maaltijd na het toernooi 

Je gaat samen met andere inkopers een toernooi spelen waarbij rekening wordt gehouden met jouw niveau. Dit toernooi is dus bij uitstek geschikt is voor zowel ervaren als onervaren spelers.
Je ontmoet tijdens het toernooi andere inkopers waarmee je kunt netwerken, dat is het doel van dit sociaal event. Er is voldoende tijd en gelegenheid voor  (hernieuwd) contact.

Programma

15:30 - 16:00 uur Inloop
16:00 - 16:30 uur Uitleg en indeling op niveau
16:30 - 18:30 uur Toernooi
18:30 - 20:30 uur Borrel en warme maaltijd
21:00 uur Einde padeltoernooi

Over de communities NoordWest & ZuidWest

Nevi Communities Zuidwest en Noordwest zijn de netwerkonderdelen voor Zuid- en Noord-Holland, met zo’n 3000 leden, maar ook van daarbuiten ben je van harte welkom. We organiseren gezamenlijk 7 tot 8 x een bijeenkomst, evenementen en bedrijfsbezoeken in onze eigen regio’s, maar organiseren jaarlijks traditiegetrouw gezamenlijk een netwerkevenement om inkoop- en procurement professionals van beide regio’s in verbinding te brengen. 
Onze doelstellingen zijn inspireren en verbinden. We inspireren door steeds verrassende, innovatieve en actuele onderwerpen en sprekers aan te bieden op aansprekende locaties. We verbinden door een netwerk te bieden waar inkoopprofessionals met elkaar en met de sprekers in contact komen. 
We inspireren door steeds verrassende, innovatieve en actuele onderwerpen en sprekers te bieden aan onze leden. We verbinden door een platform te zijn waar inkoopprofessionals met elkaar en de sprekers in contact komen.

Annulering Nevi evenement 
Annulering van deelname aan een Nevi evenement is mogelijk, mits de annulering per e-mail wordt verzorgd naar [email protected]. Daarbij is de datum van ontvangst van de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Zie voor meer informatie algemene voorwaarden.

Informatie over event

Ook interessant

Nieuwe aanbesteding busvervoer Zeeland

Nieuwe aanbesteding busvervoer Zeeland

SROI: het doel voorbij op weg naar betere invulling

SROI: het doel voorbij op weg naar betere invulling

Tunnelproject Zuidasdok ingekrompen net voor afronding aanbesteding

Tunnelproject Zuidasdok ingekrompen net voor afronding aanbesteding