Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

PIANOo-congres 2017

1 juni 2017
Location
Apeldoorn

Op donderdag 1 juni 2017, 08.30 – 16.30 uur vindt het PIANOo-congres plaats in Theater Orpheus te Apeldoorn. Het congres is hét event voor inkopers en aanbesteders bij de overheid. Hier ontmoet u uw vakgenoten en doet u nieuwe kennis op. Met 40 verschillende sessies, Boris van der Ham als dagvoorzitter en een netwerkborrel belooft het een energieke dag te worden. Schrijf u nu in voor het congres!

Plenair
In de plenaire opening vertelt Matthijs Huizing, aanjager van Beter Aanbesteden, over de voortgang van zijn programma. Stem mee over (beter) aanbesteden en hoor hoe een panel met ondernemers over het onderwerp denkt.

Overzicht van sessies
In januari nodigden wij u uit om ideeën voor sessies in te dienen. Een programmaraad heeft uit de vele reacties (dank daarvoor!) een programma samengesteld met veel praktijkvoorbeelden en werksessies. Oriënteer u aan de hand van het overzicht van sessies en het blokkenschema, en maak uw definitieve keuze bij uw registratie.

Ook dit jaar kunt u kiezen uit 3 strategische sessies. In deze sessies, begeleid door Boris van der Ham, worden ‘grote’ inkoopthema’s belicht: Sociaal domein, Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en Duurzaam GWW. U herkent ze aan de fel-oranje kleur.

Verder dit jaar
Gedurende de ontvangst, wisselpauzes en de ruime lunchpauze heeft u de mogelijkheid om in de foyer te netwerken en de stands te bezoeken. 
Nieuw dit jaar is de PIANOo-congres app! De download instructies ontvangt iedere deelnemers 1,5 week voor het congres.

Programma
08.30 – 09.30 Ontvangst en registratie
09.30 – 10.30 Plenaire opening
10.30 – 11.00 Wisselpauze
11.00 – 12.00 Sessies | Strategische sessie en Werkateliers
12.00 – 13.00 Lunch
13.00 – 16.30 Sessies | Strategische sessies, Best Practices, Lessons Learned en Werkateliers
16.30 – 17.30 Netwerkborrel

Voor wie?
Het congres is gratis toegankelijk voor alle aanbestedende diensten. Aanmelden kan op de website.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link