Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

PIANOo congres 2018

7 juni 2018
Location
Bussum

Donderdag 7 juni 2018 organiseert PIANOo het PIANOo-congres 2018 in ’t Spant in Bussum. De voorbereidingen voor het congres zijn in volle gang. Verwacht net als voorgaande jaren een inspirerende en praktijkgerichte dag voor en door inkoop- en aanbestedingsexperts uit de publieke sector.

Programma
Een uitgebreid programma met onder meer:

  • Inspirerende en energieke plenaire opening.
  • Drie sessierondes met circa 30 workshops en cases – veelal door sprekers uit de praktijk – en inspirerende colleges gericht op reflectie van het vakgebied.
  • Uiteenlopende inkooponderwerpen zoals wet- en regelgeving, onderhandelen, risicomanagement, MKB-vriendelijk inkopen en gunningscriteria.
  • Actuele inkoopthema’s: maatschappelijk verantwoord inkopen, innovatie, inkoop in het sociaal domein
  • Uitgebreide bedrijvenbeurs.
  • Ruime netwerkmogelijkheden, onder meer tijdens de afsluitende borrel.

Reserveer 7 juni alvast
Het PIANOo-congres 2018 duurt van 9.30 tot 17.00 uur, inclusief borrel. Het congres is (gratis) toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten. PIANOo maakt het definitieve programma begin april bekend via pianoo.nl. Dan start ook de inschrijving. Houd u onze website in de gaten.

Meer informatie
Vragen over het congres? Mail naar [email protected]
Interesse in deelname aan de beurs? Mail naar [email protected] (organisatiebureau Pino)

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link