Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

PIANOo-congres 2021 (online)

3 juni 2021

Inkopen doe je niet alleen. Al 15 jaar is het PIANOo-congres hét inkoopevenement van en voor de publieke sector. De plek om collega’s te ontmoeten. Dit jaar doen we dat voor het eerst online.

Verantwoord inkopen is niet de verantwoordelijkheid van de afdeling inkoop alleen. Het vergt samenspel en betrokkenheid van de hele organisatie: bestuurders, interne opdrachtgevers, inkopers, contractmanagers. En goed contact en samenwerking met het bedrijfsleven zijn essentieel. We werken aan een programma dat bol zal staan van inspirerende sprekers en praktijkcases.

Noteer 3 juni 2021 alvast in uw agenda! Het PIANOo-congres vindt plaats van 09.30 tot 17.00 uur. Het congres is (gratis) toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten en speciale sectorbedrijven.

Eind april maken we het definitieve programma bekend via de website van het PIANOo-congres. Dan start ook de inschrijving.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link