Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

PICNIC, jouw kans om ons te leren kennen!

20 april 2018

Jaarlijks organiseert Het NIC een PICNIC, hét evenement voor aanstormend inkooptalent. Wij willen jullie laten kennismaken met onze organisatie. We zijn ambitieus en stellen ambitieuze doelen. Ons doel is om onze PICNIC uit te laten groeien tot de best bezochte inkooptalentendag in Nederland.

In 2016 zijn wij gestart met het organiseren van lokale inhouse dagen, waarbij we aanstormend talent meenemen in onze organisatie en laten kennismaken met onze professionals. De hoeveelheid interesse in deze dagen heeft ons gemotiveerd een landelijke talentdag te organiseren, de zogeheten PICNIC. Een uitdagende dag waarbij jouw creativiteit en jouw vermogen om samen te werken op de proef wordt gesteld. Tijdens deze dag maak je kennis met onze organisatie en krijg je de mogelijkheid om de basis te leggen voor een razendsnelle start van je carrière.

In juni 2017 hebben wij gemotiveerde talenten uitgedaagd om het duel met ons aan te gaan. Een actief programma met gevoel voor competitie en fanatisme! Dit alles met een mooi resultaat. Inmiddels hebben vier PICNIC’ers gekozen voor het Traineeship bij Het NIC, Welkom!

Trainees aan het woord
Waarom kozen Daphne, Arnold en Maurice voor een Traineeship bij Het NIC? En hoe ervaren zij de dagelijkse praktijk?

Daphne van Bruggen, Consultant bij Het NIC
“Ik heb er destijds voor gekozen om bij het NIC een Traineeship te doen, omdat dit de kans biedt om heel erg veel te leren over het vakgebied en over je eigen professionele vaardigheden in zeer korte tijd. Daarnaast wordt er veel ruimte, flexibiliteit en zelfstandigheid geboden om jezelf te ontwikkelen op het gebied zoals je dat zelf graag zou willen. In het begin heb ik voornamelijk veel meegedraaid met projecten om kennis op te bouwen en de werkwijzen te leren doorgronden. Na circa een half jaar van projecten en opleidingen, krijg je steeds meer je eigen vaste klussen en de kans om de opgebouwde kennis en werkwijzen om te zetten in jouw eigen manier van werken en bouw je, je eigen netwerk op.”

Arnold Looijen, Consultant bij Het NIC
“Ik ben in 2015 begonnen met Het NIC Traineeship. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar Consultant, heb ik meer dan 30 aanbestedingen begeleid en heb ik vele trainingen gevolgd waarin ik mijzelf zowel persoonlijk als professioneel verder heb weten te ontwikkelen. Een van de redenen dat ik voor Het NIC gekozen heb is dat je zelf in control bent over je ontwikkeling, je zit zelf achter het stuur en je kunt vele kanten op. Je krijgt vanuit Het NIC de ondersteuning om er achter te komen wat je competenties zijn en waar je interesses liggen, dit helpt je uiteindelijk om je ambities helder voor ogen te krijgen en om daar naar te acteren.”

Maurice Huizinga, Consultant bij Het NIC
“Ik heb gekozen voor Het NIC omdat ik de kans kreeg om mij in hoog tempo zowel op het gebied van inkoop/finance dan wel persoonlijk vlak te ontwikkelen. Het NIC voelt voor mij als een tweede thuis, de sfeer is informeel, we hebben een leuk jong team met collega’s en iedereen staat altijd voor je klaar. Het NIC is een dynamisch bedrijf dat continu in ontwikkeling is en proactief probeert in te spelen op de behoeften van haar klanten. Daarnaast heb ik gekozen voor Het NIC vanwege de diversiteit in werkzaamheden (van operationeel tot strategisch) en de kennis en tools die Het NIC biedt om de (inkoop)organisatie van haar klanten te optimaliseren.”

Wil jij als aanstormend inkooptalent kennismaken met onze organisatie? Meld je dan hier aan voor onze PICNIC op vrijdag 20 april 2018.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link