Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Post-hbo Aanbesteden voor Gevorderden

19 januari 2021
Location
Utrecht

In korte tijd ga je je aanwezige kennis en ervaring verder verdiepen. Na afloop van deze opleiding ben je in staat om wet- en regelgeving, jurisprudentie, grijze gebieden, grenzen en interpretatie van aanbestedingsrecht toe te passen in jouw dagelijkse (inkoop)praktijk.

Voor wie

De post-hbo opleiding Aanbesteden voor Gevorderden is bestemd voor ervaren inkopers. Ook inkoop- en juridisch adviseurs zijn van harte welkom. Je hebt al ruime ervaring met aanbestedingstrajecten en een gedegen kennis van het aanbesteding vak. Deze opleiding is niet bedoeld voor advocaten of inschrijvende partijen.

Toelating

Om te worden toegelaten tot de opleiding dien je:

  • Ten minste te beschikken over hbo werk- en denkniveau;
  • basiskennis te hebben van aanbestedingsrecht;
  • ruime ervaring te hebben met het uitvoeren van aanbestedingstrajecten;
  • werkzaam te zijn binnen een aanbestedende dienst.

Resultaat

Na afloop van deze opleiding ben je in staat om wet- en regelgeving, jurisprudentie, grijze gebieden, grenzen en interpretatie van aanbestedingsrecht toe te passen binnen je eigen dagelijkse (inkoop)praktijk.

Ons uitgangspunt is om onze lesdagen fysiek aan te bieden. Wanneer dit niet mogelijk is door aanscherpte maatregelen weet dan dat wij een passend alternatief bieden. Deelnemers die niet fysiek aanwezig kunnen/mogen zijn, volgen de livestream vanuit huis. Wanneer een docent niet in staat is de les fysiek te verzorgen stappen wij over op onze virtual classroom.

 
 
Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres