Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Procurement Blockchain Masterclass

19 maart 2019
Location
Vught

In deze masterclass van Young Procurement Professionals (YPP) vertelt inkoopadviesbureau Qando over de impact van blockchain-technologie op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals. 

Blockchain is inmiddels het stadium van hype voorbij. Aan deze technologie wordt al een tijdje een grote toekomst toegedicht. Het blijft echter vaak bij het tekenen van vergezichten en potentiële toepassingen in brede zin. Inkoopadviesbureau Qando volgt de Blockchainontwikkelingen al jaren op de voet. In het werkveld van inkoop is Qando pionier als het gaat om strategie, selectie en implementatie van blockchain-technologie van inkoopprocessen. Quando legt het begrip Blockchain op een begrijpelijke manier uit en vertelt je hoe je het kunt toepassen in jouw dagelijkse inkoopvak. Daarnaast komen de kansen van Blockchain voor jouw organisatieen de impact van Blockchain op de wereld van vandaag aan bod.

In deze masterclass voor YPP vertelt Qando over de impact van blockchain-technologie op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals. Ook bieden ze een hands-on ervaring met crypto-aankoop en het zelf bedenken van een use case voor de toepassing van blockchain-technologie in jouw organisatie.

Praktische informatie
De masterclass vindt plaats op dinsdag 19 maart van 15.00 tot 19.00 uur bij Quando in Vught. Je kunt je aanmelden via de website van YPP.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link