Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Professionalisering van inkoop in de zorg

30 oktober 2018
Location
Utrecht

In een complexe omgeving als de zorg, waar kostendruk en regelgeving van belang is, heeft inkoop baat bij grip en overzicht. De professionalisering is in aan de orde van de dag: samenwerkingen tussen zorginstellingen, slimmer inkopen van medische apparatuur, stakeholders tijdig betrekken. De rol van inkoop wordt steeds belangrijker in het realiseren van het primaire doel: leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. Het digitaliseren van inkoopprocessen draagt bij aan die professionalisering.

Op dinsdag 30 oktober organiseert Negometrix een middag voor inkopers in de zorg. Aan het woord zijn twee experts uit het vakgebied die hun ervaringen met u delen.

Marco Plasier, directeur IAZ, de grootste Nederlandse inkoopvereniging in de gezondheidszorg, vertelt over hoe zij als samenwerking van 9 ziekenhuizen inkoop professionaliseren door onder meer volumebundeling en kennisdeling.

Vervolgens is Bert van Moorsel aan het woord, inkoopadviseur bij FacZo. Hij presenteert voorbeelden waarin de vertaling van beleid naar praktijk centraal staat, met daarin tevens aandacht voor de software. FacZo is een samenwerking van GGZ Oost Brabant en Reinier van Arkel.

Programma

13:00 Inloop met een broodje en koffie
13:30 Algemene kick-off
13:45 Klantcasus 1: InkoopAlliantie Ziekenhuizen – Marco Plasier
14:45 Koffie pauze
15:00 Klantcasus 2: FacZo – Bert van Moorsel
16:00 Afsluiting en netwerk borrel

De toegang is gratis en het evenement vindt plaats op het kantoor van Negometrix, Rijnzathe 32 in Utrecht.

Aanmelden kan hier. Stuur vragen naar [email protected].

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link