Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Pumps & Valves

2 oktober 2013
Location
Rotterdam

PUMPS & VALVES is de meest toonaangevende vakbeurs op het vlak van pompinstallaties en proces componenten voor de Nederlandse procesindustrie. Zijn pompen en kleppen bij andere vakbeurzen slechts een onderdeel van het totale beursconcept, PUMPS & VALVES richt zich uitsluitend op deze sector en is het uitgelezen platform voor een brachespecifieke update.

Leveranciers die actief zijn op het gebied van industriële pompen, (regel)kleppen, afsluiters, filters & filtratie, processing apparatuur (o.a. mengers en roerders), leidingen & pijpleidingen en diensten voor industrie, overheid & pijpleidingbeheerders mogen hier dan ook niet ontbreken. Naast deze deelnemers zijn er ook spelers op het gebied van waterbehandeling aanwezig.

PUMPS & VALVES zal gelijktijdig plaatsvinden met SOLIDS 2013. Naast elkaar maar toch beide met behoud van eigen identiteit. Voor alle technieken binnen de sector, zowel vast als vloeibaar, is er voor toeleveranciers de gelegenheid zichzelf te presenteren.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.easyFairs.com/PUMPS-NL

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link