Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

REEF deelt kennis: Leer hoe inkoop strategische meerwaarde biedt

22 februari 2018
Location
Eindhoven

De inkoopafdeling is een van de meest daadkrachtige onderdelen binnen een organisatie. Desondanks is deze afdeling in veel organisaties het ondergeschoven kindje.

Een inkoopafdeling die goed gepositioneerd is en functioneert, is in staat meer waarde toe te voegen aan een organisatie dan menig andere afdelingen. Hoe kun je de inkoopafdeling op een andere manier organiseren en inrichten? Wat is de toegevoegde waarde van een andere werkwijze? En wat kan de inkoopafdeling voor uw organisatie betekenen? Tijdens deze interactieve bijeenkomst deelt grondlegger van het cyclisch inkoopproces, drs. Jordie van Berkel-Schoonen, praktijkvoorbeelden vanuit haar ervaring.

Discussieleider
Discussieleider Jordie van Berkel-SchoonenDrs. Jordie van Berkel-Schoonen is oprichter en eigenaar van F-Fort, een organisatie die transitiemanagement vanuit inkoop en facilitair management levert. Na haar studies HBO-Facilitair Management, de KMA-Logistiek en MSc Supply Chain Management heeft ze onder andere gewerkt als interim-CPO bij Maas International en als inkoopmanager bij Essent/RWE. Momenteel is ze verantwoordelijk voor het professionaliseren van de inkoop bij Gemeente Helmond en de evaluatie van inkoop sociaal domein in Zuid-Limburg. Ze is mede-auteur van de compleet gereviseerde versie van ‘Inkoop in Strategisch Perspectief’ en grondlegger van het Cyclisch Inkoopproces samen met prof. dr. Arjan van Weele. Voor haar werk zijn diverse vakprijzen toegekend, waaronder Dutch Sourcing Award Innovatie en de Dutch Sourcing Award Jubilieumprijs (overall-beste sourcing solution in NL in periode 2007-2012) en momenteel is ze genomineerd voor Ondernemer-van-het-Jaar Peel-Noord.

Programma

17.00 uur ontvangst en broodjes
18.00 uur eerste deel
18.45 uur pauze
19.15 uur tweede deel
19.45 uur informele afsluiting

Wilt u hier bij zijn? Meldt u dan hier aan!

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link