Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Regisserend Opdrachtgeverschap binnen woningcorporaties

9 oktober 2018
Location
Utrecht

Steeds meer woningcorporaties sturen naar een rol van regisserend opdrachtgever. In plaats van zich vooral te richten op de uitvoering en de realisatie, wordt de corporatie meer de regisseur van het gehele proces, en laat het de leverancier doen waar deze goed in is. Dit heeft aantoonbaar geleid tot besparingen, kortere doorlooptijden, een hogere kwaliteit en een hogere klanttevredenheid. Een van de uitdagingen is daarbij hoe de corporatie als regisserend opdrachtgever haar opdrachten het beste kan aanbesteden en hoe zich dit verhoudt tot een mogelijke (Europese) aanbestedingsplicht.

In dat kader organiseert Negometrix op dinsdag 9 oktober 2018 in samenwerking met VBTM Advocaten en Trevian een evenement over Aanbesteden als Regisserend Opdrachtgever. Tijdens deze bijeenkomst is er aandacht voor:

  • Hoe implementeert u succesvol regisserend opdrachtgeverschap in uw corporatie?
  • Hoe helpen de oplossingen van een digitaal inkoopplatform in deze implementatie en uitvoering, en welke voordelen biedt dit u als organisatie?
  • Wat zijn de juridische kansen en uitdagingen bij deze vorm van opdrachtgeverschap, onder meer in het licht van een eventuele aanbestedingsplicht?

VBTM Advocaten, Trevian en Negometrix hebben de krachten gebundeld en een interessant programma samengesteld. Er is zowel aandacht voor inhoudelijke vraagstukken, als voor de Negometrix inkoop-, contract- en leveranciersmanagement software.

De toegang is gratis en het evenement vindt plaats op het kantoor van Negometrix, Rijnzathe 32 in Utrecht. Klik hier om u aan te melden.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link