Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Rotterdamse Inkoopseminar 2018

1 februari 2018
Location
Rotterdam

De minor Inkoopmanagement van Hogeschool Rotterdam organiseert op donderdag 1 februari 2018 het Rotterdamse Inkoopseminar!

Het seminar is de inhoudelijke en uiteraard feestelijke afsluiting van de minor, speciaal voor gastdocenten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners, alumni, studenten en belangstellenden uit het werkveld. Wij nodigen je graag uit voor dit event!

Onze wereld verandert met zevenmijls passen. Globalisering, big data, klimaatverandering, duurzame groei (?), vergaande integratie van inkoop in business processen. Redenen genoeg om stil te staan bij het thema van dit jaar:

‘Wat is de houdbaarheidsdatum van ‘inkoop’? Nuttig of overbodig in 2030?

Programma
Als gastspreker zal prof.dr. Arjan van Weele zijn visie geven op dit vraagstuk. Tweede gastspreker is Luc Kikkert, Royal Auping BV en Stichting KiEMT.

Dagvoorzitter voor deze middag is Fleur Breukel, Procurement Manager van Deloitte. Aansluitend is er een netwerkborrel. Bekijk hier het programma.

Aanmelding
Deelname is gratis. Bekijk alle informatie en meld je aan via de Inkoopseminar event-site.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link