Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Seminar Aanbestedingsrecht

24 juli 2018
Location
Amsterdam

Op dinsdagochtend 24 juli organiseert AevesBenefit het halfjaarlijkse seminar ‘Actualiteiten van het aanbestedingsrecht – deel 1’
Bent u op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van het aanbestedingsrecht? Weet u hoe de rechter aankijkt tegen het uitsluiten van een inschrijving wegens het bijvoegen van een verkeerd prijzenblad of het ontbreken van een handtekening? Weet u hoe de rechter aankijkt tegen de reikwijdte van de verificatieplicht?

Aan de hand van de Uitspraak van de Week informeert AevesBenefit al wekelijks over interessante uitspraken. Tijdens deze actualiteitencursus passeert echter alle relevante jurisprudentie van het afgelopen halfjaar de revue. In een informele setting worden tientallen rechterlijke uitspraken en adviezen van de commissie besproken. Daarbij komen praktische handvatten aan bod en worden de belangrijkste tips & tricks op een rij gezet.

Kortom: in één ochtend bent u op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van aanbestedingsrecht!

Details

Spreker: Niels Hoppenbrouwers (Senior Aanbestedingsjurist AevesBenefit).
Locatie: AevesBenefit (Hogehilweg 3, 1101 CA Amsterdam).
Kosten: €145 exclusief BTW per persoon. Voor meer personen van één organisatie geldt voor iedere inschrijving een kortingstarief van 50% op de originele prijs.
Aanmelden: stuur een mail aan [email protected].

Programma

09:00 – 09:30 Inloop
09:30 – 12:00 Update jurisprudentie
12:00 – 12:30 Afronding en tips & tricks
12:30 – 13:00 Lunch

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over dit event,

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link