Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Seminar - Best Value Procurement

7 december 2016
Location
Berchem

Best Value Procurement (BVP) is een innovatieve inkoopmethodiek waarbij leveranciers maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. BVP kenmerkt zich door het omschrijven van de doelstellingen van het project door de inkoper, zonder in detail voor te schrijven hoe deze doelen moeten worden bereikt. Het “hoe” wordt overgelaten aan de leveranciers die experts zijn in hun vakgebied en het beste met (innovatieve) oplossingen kunnen komen.

Best Value Procurement vereist een paradigmashift in het inkoop-denken van “controleren en beheersen van suppliers” naar “loslaten en vertrouwen”.

Wie deelneemt aan het seminar ‘Best Value Procurement’ krijgt gratis het boek ‘Prestatie-inkoop’, geschreven door Jeroen van de Rijt en Prof. Sicco Santema. Dit is vooral een praktisch boek dat u ondersteuning geeft bij het opzetten van uw eigen Best Value traject, gericht op innovatie in de keten.

Geïnteresseerd? Via deze link kunt u het programma bekijken en u inschrijven. 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link