Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Seminar Externe Inhuur

11 april 2014
Location
Bunnik

Met veel plezier organiseren wij voor de 6e keer ons seminar waarbij de inhuur van externen centraal staat. Ook dit jaar presenteren interessante en enthousiaste gastsprekers over actuele onderwerpen die er toe doen. Het seminar is tevens een goede gelegenheid om te discussiëren over actuele en praktijkgerichte onderwerpen. De gepresenteerde “best practices” zijn in de praktijk eenvoudig toepasbaar.

Doelgroep
Dit seminar is interessant voor inkoop en HR professionals die zich bezighouden met de inhuur van extern personeel. Het seminar is niet toegankelijk voor leveranciers van tijdelijk personeel zoals uitzend-en detacheringorganisaties.

Deelname
Om de kwaliteit van deelnemers te waarborgen, is deelname aan dit seminar op basis van ‘invitation only’. Geen uitnodiging ontvangen maar wel interesse voor dit seminar?! Neem dan contact met ons op via [email protected] .

Meer informatie over de onderwerpen, gastsprekers, etc.: http://www.harveynash.com/nl/seminar2014/

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link