Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

SMART schrijven voor tenderprofessionals

8 februari 2022
Location
Uitgeest

Je weet ongetwijfeld dat ‘SMART’ staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdsgebonden. Maar om die principes goed te verwerken bij de beantwoording van gunningcriteria blijkt voor veel inschrijvers een flinke uitdaging.

Aan de slag met SMART-schrijven

Tijdens de workshop ‘Hoe schrijf je SMART’ leer je de vijf SMART-principes in je tekst te verwerken. Je oefent concreet met SMART-schrijven. Hiervoor nemen wij aanbestedingsteksten als voorbeeld, waarvan de deelnemers teksten gaan herschrijven. Je krijgt terplekke feedback. Niet alleen over de SMART-principes, maar ook over ‘pakkend schrijven’. Denk aan actief woordgebruik, juist gebruik van interpuncties en een vlotte stijl.

Praktisch

  • Locatie: TenderSucces in Uitgeest
  • Doelgroep: Bidmanagers, EMVI-schrijvers, bidwriters
  • Trainer: Jeroen van der Bijl

€ 145,- excl. btw voor leden van het TenderGildeNetwerk en de volgers van de online trainingsserie
€ 195,- excl. btw voor niet-leden

Annuleringsvoorwaarden: Na aanmelding staat je deelname vast en ontvang je een factuur. Ben je onverhoopt verhinderd dan kun je uiteraard wel een collega laten deelnemen in jouw plaats.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres