Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Solids 2013

2 oktober 2013
Location
Rotterdam

Het enige gespecialiseerde ontmoetingsmoment voor de bulk- en stortgoedbranche in Nederland is SOLIDS. De tweejaarlijks terugkerende vakbeurs verenigt inkopers én leveranciers die zijn gespecialiseerd in de productie en verwerking van poeders, granulaten en bulkgoed.

Oplossingen kunnen worden gedemonstreerd en worden verkocht aan het volledige spectrum van solids-ingenieurs en beslissingsnemers. het werkterrein loopt uiteen van voeding en drank, tabak, menvoeders, chemie, metaal, plastics en rubber, mineralen, bouwmaterialen, landbouw, meststoffen en farmaceutica.

SOLIDS: Een uitgelezen mogelijkheid om uw laatste technologieën en innovaties te presenteren. Bent u juist op zoek naar de laastste oplossingen voor uw probleem? Dan zal een bezoek aan SOLIDS uw beste tijdsinvestering van het komende jaar zijn. SOLIDS zal gelijktijdig plaatsvinden met PUMPS & VALVES, de vakbeurs voor technologie & innovatie in industriële pompen, kleppen en afsluiters.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.easyFairs.com/SOLIDS-NL

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link