Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Studiemiddag Aanbestedingsrecht

11 maart 2015
Location
Amsterdam
Source: www.inkopers-cafe.nl

In 2015 organiseert de VU Law Academy een viertal aanbestedingsrechtelijke studiemiddagen. Tijdens deze studiemiddagen zullen thema’s centraal staan die op dit moment aanleiding geven tot vragen en discussies in de inkoop- en aanbestedingspraktijk:
Tijdens deze studiemiddagen wordt niet – zoals vaak te doen gebruikelijk is – volstaan met een inventariserende bespreking van relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie. Het is nadrukkelijk de bedoeling die wet- en regelgeving te problematiseren aan de hand van een discussie op basis van voorbeelden uit de praktijk en daar ook de deelnemers aan de studiebijeenkomsten bij te betrekken. Het uiteindelijke doel is om de richtingen waarin het recht zich wel en niet zou moeten ontwikkelen, te duiden.

Data

  • woensdag 11 maart 2105
  • woensdag 17 juni 2015
  • woensdag 16 september 2015 
  • woensdag 2 december 2015

Meer informatie

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link