Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Succesvol aanbesteden in het Sociaal Domein en de Zorgsector

16 september 2020
Location
Woerden

Binnen het Sociaal- en Zorgdomein zijn aanbestedingen niet meer weg te denken. Aanbestedingen zetten vaak de verhoudingen tussen kwaliteit en prijscomponenten op scherp.

  • Hoe zorg je dat je toch een ‘winnend’ contract binnenhaalt, waar jouw organisatie, de cliënten én de opdrachtgever mee gediend zijn?
  • Hoe bepaal je hierbij op de juiste wijze prioriteiten en hoe “lees” je achterliggende wensen van de opdrachtgever om de strategie van jouw organisatie in kaart te brengen en succesvolle in te schrijven op aanbestedingen?
  • Hoe ga je op een slimme manier om met deze aanbestedingen en wat komt er allemaal aan bod om tot het beste resultaat te komen?

Met deze intensieve eendaagse cursus over aanbesteden binnen het Sociaal Domein en de Zorgsector krijg je waardevolle tips, inzicht in de vele uitdagingen en reiken we je effectieve werkwijzen en nieuwe inzichten aan om een aanbesteding succesvol te organiseren.

Het analyseren van de aanvraag en het maken van de juiste strategische keuzes voor je inschrijving op de aanbiedingen werkt met de nieuw aangeleerde basiskennis efficiënter, plezieriger en kostenverlagend.

We bespreken ook een aantal praktijk voorbeelden en wat cruciale gunningsfactoren zijn om te excelleren tijdens een aanbestedingsproces.

Wie winnen er op landelijk niveau en wat is op lokaal niveau een kans of juist een risico? Welke factoren na gunning van de opdracht de kans op een meerjarig vervolgcontract vergroten. En…. welke fasen en tactieken zijn hierin doorslaggevend?

Voor wie
Directieleden van zorg en welzijnsorganisaties, Tendermedewerkers, beleidsmedewerkers, zorgmanagers, accounthouders sociaal domein van gemeenten en maatschappelijk ondernemers en een ieder die inschrijft op (subsidie)aanbestedingen binnen het Social Domein en de Zorgsector.

Door: Sikko Bakker
Sikko Bakker heeft ruim 30 jaar ervaring in de zorg en het sociaal domein. Hij is een ervaren aanbestedingsstrateeg en verbinder pur sang en heeft tal van organisaties begeleid naar een succesvol contract. Werkzaam bij de VNG als strateeg Wonen en Zorg en als strategisch kwartiermaker in Regio Alkmaar. Maatschappelijke impact creëren is zijn motto.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link