Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Sustainable Development Goals

25 januari 2018
Location
Den Haag

SDG Café , MKB-Nederland, VNO-NCW en Global Compact nodigen u uit voor een volgende bijeenkomst van het Sustainable Development Goals (SDG) Café. Op dit event kunnen ondernemers elkaar inspireren en ondernemers, overheid, NGO’s en kennisinstellingen met elkaar in gesprek gaan over de Sustainable Development Goals, kennis delen en adviezen formuleren. Deze keer staat jong ondernemerschap en de Sustainable Development Goals centraal.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 januari in hal van de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag van 15:00 uur tot 17:00 uur met een afsluitende netwerkborrel.

Over de Sustainable Development Goals
In 2015 hebben 193 landen 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) ondertekend in de 2030 Agenda voor Duurzame Ontwikkeling. De uitdagingen zijn groot: neem het voedselvraagstuk, de behoefte aan schoon drinkwater, leefbare steden, banen voor iedereen, het energievraagstuk, de klimaatopgave en de circulaire economie. De SDG’s hebben impact op ondernemingen en ondernemingen hebben de impact om de doelen te halen. Ondernemers in Nederland hebben veel in huis om bij te dragen aan de realisatie van de SDG’s.

SDG Café wordt gesteund door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en SDG Charter. Het Charter is opgezet om in Nederland een ambitieuze, positieve agenda rondom de SDG’s te ontwikkelen. Het Charter is ondertekend door vele bedrijven, NGO’s, overheid, kennisinstellingen en anderen, die samen willen werken aan de Sustainable Development Goals en overtuigd zijn dat de SDG’s een kans voor Nederland zijn, als we in partnerschap optrekken. Met het SDG Café wordt kennisuitwisseling, netwerk en samenwerking tussen alle relevante partijen bevorderd.

25 januari: spotlight op jonge ondernemers en professsionals
Tijdens het SDG Café van 25 januari willen we specifiek aan het licht brengen wat de bijdrage van jonge ondernemers is aan de SDG agenda. Jonge, aansprekende ondernemers zullen vertellen hoe zij van een SDG doelstelling een business case hebben gemaakt, hoe zij met hun product of dienst een bijdrage leveren aan de SDG agenda en waar zij tegen aan lopen. Vervolgens gaan we hierover met elkaar in dialoog.

Tijdens de opening heet Michaël van Straalen, voorzitter MKB- Nederland, u welkom.

Meer informatie over SDG Café is hier te vinden. 

U kunt zich aanmelden door uw naam en bedrijfsnaam door te geven via [email protected].

Wanneer u zich wilt aanmelden voor een pitch, dan kan dat ook, door een mail te sturen naar [email protected] (coördinatie SDG Café). Het definitieve programma wordt begin januari verstuurd. Allen welkom, evenals introducés.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link