Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Symposium Duurzaamheid

22 juni 2021

Op 22, 23 en 24 juni organiseren VNG, gemeente Rotterdam, Stadswerk en Duurzaam GWW een symposium Duurzaamheid. Op 22 juni start dit symposium met een talkshow onder leiding van Annemieke Schakelaar (Omroep Gelderland). De talkshow is gratis online te volgen.

Wees erbij!
Het thema van de talkshow is duurzaamheid in de openbare ruimte, met de focus op circulariteit en Duurzaam GWW. Ook is er een doorkijk naar deelsessies die op 23 en 24 juni zijn. Deze deelsessies gaan over verschillende onderwerpen (Groen, Verharding, Ondergrond, Vervangingsopgave, duurzaam GWW e.d.). De sprekers worden spoedig bekend gemaakt.

Kennisdeling en oog voor laaghangend fruit
In februari jl. haalden we via een online uitzending vanuit Ahoy het net op na vier jaar Duurzaam GWW. Een aantal deelsessies is een vervolg op die uitzending. Ook de toekomst van Duurzaam GWW komt in een deelsessie aan de orde. Verder is kennisdeling belangrijk en is er oog voor het oogsten van het laaghangend fruit. Hoogleraar Arwin van Buuren van de EUR is een van de gastsprekers.

Talkshow duurzaamheid openbare ruimte

  • Datum: 22 juni
  • Tijd: 14.00-15.00 uur
  • Plaats: online
  • Kosten: gratis

Deelsessies Groen, Verharding, Ondergrond, Vervangingsopgave, duurzaam GWW

  • Datum: 23 & 24 juni
  • Tijden: 10.00 / 11.30 / 13.30 / 15.00 uur
  • Plaats: interactieve workshops via MS Teams van één uur
  • Kosten: gratis

Voor wie?
Medewerkers van gemeenten, bedrijven, adviesbureaus en andere overheden, geïnteresseerden in thema duurzaamheid.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link