Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

To bid or not to bid

7 april 2022
Location
Uitgeest

Nieuw! In 2022 starten we met de TenderSuccesFormule – verdiepingssessies. Hierin gaan we aan de hand van de verschillende fases in het tender/aanbestedingsproces met je de diepte in om je inzicht te vergroten en je handvatten te geven om je dagelijks werk nog beter te kunnen doen.

De eerste in de serie is getiteld: “To Bid or not to Bid”

In deze kennissessie nemen we de start van het tenderproces onder de loep: De beslissing om wel of niet mee te doen aan een aanbesteding/tender. We nemen je mee langs alle stappen die leiden tot een gedegen go/no go beslissing. We behandelen alle criteria uit het bestek, zowel de harde als de zachte, die je organisatie de feiten geven waarop een besluit genomen kan worden of dit de aanbesteding/tender is waarop jullie moeten gaan inschrijven. Dit zijn zowel de voor de hand liggende als de meer verborgen criteria, die anders mogelijk gemist worden.

Aan de hand van voorbeelden en oefeningen leren we je een objectief besluitdocument te maken en geven inzicht in de valkuilen die op de loer liggen.

Aan het einde van deze kennissessie ben je in staat alle variabelen te herkennen die een gedegen beslissing mogelijk maken. En hoe je deze vervolgens verwoord in een besluitdocument, waarop de juiste keuze gemaakt kan worden.

Praktisch

  • Locatie: TenderSucces in Uitgeest
  • Doelgroep: Bidprofessionals, salesmanagers, commercieel verantwoordelijken; iedereen binnen de organisatie die betrokken is bij het besluit om wel of niet in te schrijven op een aanbesteding
  • Trainer: Viktor Valenteijn, senior aanbestedingsspecialist
  • Aantal deelnemers: maximaal 20 per groep

€ 125,00 excl btw voor niet-leden
€ 95,00 excl btw voor leden

  • Annuleringsvoorwaarden: Na aanmelding staat je deelname vast en ontvang je een factuur. Ben je onverhoopt verhinderd dan kun je uiteraard wel een collega laten deelnemen in jouw plaats.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres