Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

TONII inspiratie-event: TRAVEL!

4 juni 2018
Location
Den Haag

TONII community is een ontwikkelplatform voor jonge(re) inkoopprofessionals. Op 4 juni organiseren wij ons halfjaarlijkse inspiratie-event, dit keer over TRAVEL! Hierbij gaat het om wat reizen oplevert voor je persoonlijke ontwikkeling. Key note spreker is Ap Dijksterhuis, hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit, tevens auteur van managementboeken zoals Het slimme onbewuste (meer dan 100.000 verkochte exemplaren). Ap schrijft ook reisboeken, b.v. Wie (niet) reist is gek. Andere sprekers zijn het Rode Kruis en online reisgids We are Travellers.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Het inspiratie-event staat open voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat reizen – vanuit wetenschappelijk perspectief – kan opleveren voor je persoonlijke ontwikkeling!

Reizen zal nooit meer hetzelfde zijn!

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link