Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

tonii webquiz: De slimste inkoper!

22 september 2020

tonii webquiz: de slimste inkoper!

tonii community introduceert de webquiz ‘De slimste inkoper’. In samenwerking met Nevi Kring Zuidwest zullen komend (school)jaar vier rondes worden gespeeld. De eerste staat gepland voor dinsdagavond 22 september a.s. om 19.30 uur.

De webquiz is gebaseerd op de #toniitest die dagelijks op het Instagram account van tonii community wordt gespeeld. De webquiz ‘De slimste inkoper’ omvat per aflevering tien thema’s (rondes) van ieder vier vragen. In totaal worden er per ronde dus veertig vragen gespeeld. 

Voor de winnaar van iedere aflevering ligt 100 euro klaar! De nummers 2 en 3 ontvangen een prijs van 50 respectievelijk 25 euro. Deelname is gratis. Meer info via deze link.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link