Inloggen
Login met InkopersCafé account Account aanmaken

Premium logo's

Premium logo's

Premium partners

Sidebar premium

Sidebar premium

Gold partners

Sidebar gold

Sidebar gold

Silver partners

Sidebar silver

Sidebar silver

OMSCHRIJVING

03
12

Training Commissie van Aanbestedingsexperts

Datum03-12
Aanvang13:30
LocatieTender Services Group
AdresRaamweg 22
2596 HL
Den Haag
iCaliCal


Wat is de commissie, haar rol, invloed en hoe gaat zij te werk? Welke klachten zijn er? Wat zijn uw rechten en plichten?

Voor veel ondernemers en ook aanbestedende diensten is de Commissie van Aanbestedingsexperts nog altijd een onduidelijk fenomeen. In deze training informeren wij u over de rol van de Commissie, haar invloed en de werkwijze. Deze training is geschikt voor zowel inschrijvers/ondernemers als aanbestedende dienst/inkoper.

Gelijktijdig met het aannemen van de aanbestedingswet 2012 heeft de minister van Economische Zaken de Commissie van Aanbestedingsexperts ingesteld. De commissie heeft als doel om een betere dialoog te realiseren tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en hierdoor wederzijds begrip te kunnen creëren. En om hiermee de kwaliteit van het plaatsen van overheidsopdrachten in Nederland te verbeteren.

In de training leggen wij u op duidelijke wijze uit wanneer u een klacht wel of niet kunt indienen, hoe de klachtenprocedure in zijn werk gaat en op welke manier klachten aangeleverd dienen te worden. We vertellen u ook aan de hand van een aantal praktijkcases welke invloed de Commissie van Aanbestedingsexperts heeft kunnen uitoefenen en hoe dit is ervaren door de inschrijver en de aanbestedende dienst. Tevens geven wij een aantal aanbevelingen. Zo krijgt u een goed beeld van het nut van de Commissie van Aanbestedingsexperts.

Resultaat:

  • U bent goed op de hoogte wat de Commissie van Aanbestedingsexperts voor u kan betekenen

  • U weet hoe de procedure verloopt

  • U heeft een duidelijke beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden en kunt dit toepassen in de eigen organisatie

  • U weet waar u meer informatie kunt vinden

Na het volgen van deze training kunt u ervoor kiezen om een van de andere trainingen te volgen, hiermee realiseert u een verdieping op de door u opgedane kennis . Onze trainers helpen u graag met het juiste advies voor een vervolgtraining.

Praktische informatie:

Duur: 13.30 tot 16.00 uur

Kosten: € 295,- excl. BTW per deelnemer

Locatie: Den Haag.

Aanmelden: info@werkenmettenderned.nl