Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Training Commissie van Aanbestedingsexperts

3 juni 2015
Location
Den Haag

Training Commissie van Aanbestedingsexperts op 3 juni 2015

Wat is de commissie, haar rol, invloed en hoe gaat zij te werk? Welke klachten zijn er? Wat zijn uw rechten en plichten?

Voor veel ondernemers en ook aanbestedende diensten is de Commissie van Aanbestedingsexperts nog altijd een onduidelijk fenomeen. In deze training informeren wij u over de rol van de Commissie, haar invloed en de werkwijze. Deze training is geschikt voor zowel inschrijvers/ondernemers als aanbestedende dienst/inkoper.

Gelijktijdig met het aannemen van de aanbestedingswet 2012 heeft de minister van Economische Zaken de Commissie van Aanbestedingsexperts ingesteld. De commissie heeft als doel om een betere dialoog te realiseren tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en hierdoor wederzijds begrip te kunnen creëren. En om hiermee de kwaliteit van het plaatsen van overheidsopdrachten in Nederland te verbeteren.

In de training leggen wij u op duidelijke wijze uit wanneer u een klacht wel of niet kunt indienen, hoe de klachtenprocedure in zijn werk gaat en op welke manier klachten aangeleverd dienen te worden. We vertellen u ook aan de hand van een aantal praktijkcases welke invloed de Commissie van Aanbestedingsexperts heeft kunnen uitoefenen en hoe dit is ervaren door de inschrijver en de aanbestedende dienst. Tevens geven wij een aantal aanbevelingen. Zo krijgt u een goed beeld van het nut van de Commissie van Aanbestedingsexperts.

Resultaat:

  • U bent goed op de hoogte wat de Commissie van Aanbestedingsexperts voor u kan betekenen
  • U weet hoe de procedure verloopt
  • U heeft een duidelijke beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden en kunt dit toepassen in de eigen organisatie
  • U weet waar u meer informatie kunt vinden

Na het volgen van deze training kunt u ervoor kiezen om een van de andere trainingen te volgen, hiermee realiseert u een verdieping op de door u opgedane kennis . Onze trainers helpen u graag met het juiste advies voor een vervolgtraining.

Praktische informatie:

Duur: 13.30 tot 16.00 uur

Kosten: € 295,- excl. BTW per deelnemer

Locatie: Den Haag

Aanmelden kan via www.werkenmettenderned.nl of via 070-3884139

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link