Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Training: Contractmanagement voor gemeenten

13 mei 2021

Contractmanagement is een essentieel onderdeel geworden in het sociaal domein. Het moet ook haast wel als je kijkt naar de enorme hoeveelheden aan contracten met zorgaanbieders. Gemeenten proberen steeds prominenter hun rol te pakken als het gaat om sturen op kwaliteit en kosten van zorg, maar weten vaak niet goed hoe. Het vergt meer dan alleen het beheren en archiverende van lopende contracten.

De training bestaat uit een gezonde mix van theorie (op basis van praktijkgerichte relevante situaties en ontwikkelingen), individuele opdrachten en discussies en rollenspellen in groepsverband. De volgende onderwerpen komen aan bod in het programma:

– Overzicht van het zorglandschap (wetten, financieringsvormen en belangrijke stakeholders)
– Verschil contractbeheer en contractmanagement (inclusief fases)
– Inkooptrajecten voorbereiden in het sociaal domein
– Kwantitatieve en kwalitatieve afspraken (en kostprijsberekening)
– Sturen met behulp van data (o.b.v. goede bedrijfsvoering en monitoring)
– Gesprekstechnieken

Deze training is bedoeld voor contractmanagers, beleidsmedewerkers en financieel adviseurs die werkzaam zijn bij gemeenten, inkooporganisaties en regionale samenwerkingsverbanden. Deze training is ook interessant voor inkopers & managers die actief zijn in het sociaal domein.

De training is digitaal en vraagt om een eenmalige investering van € 749,- per deelnemer (exclusief BTW)

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link