Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Training: Effectief beïnvloeden voor Contractmanagers

14 april 2021
Location
Utrecht

De meerwaarde van goed ingericht contractmanagement en het proactief managen van contracten wordt gelukkig in toenemende mate erkend. Wat minstens zo belangrijk is in dit proces, zijn de vaardigheden van een contractmanager. Supply chain wordt steeds complexer, evenals het managen van relaties. Er is dus noodzaak om hier meer aandacht aan te besteden aangezien goed contractmanagement in hoge mate bijdraagt aan het realiseren van contractdoelstellingen. Als contractmanager is het van belang dat je inzicht hebt in de verschillende rollen of type relaties die je hebt met de personen met wie je samenwerkt en hoe je deze kunt beïnvloeden.

In deze drie praktische trainingsdagen versterk je jouw persoonlijke vaardigheden die passen bij de competenties van de contractmanager met als resultaat het effectief kunnen beïnvloeden van processen en relaties.

Voor wie

De training Effectief beïnvloeden voor Contractmanagers is bestemd voor functionarissen in de rol van contractmanager. De training is ook interessant voor mensen die willen doorgroeien naar deze rol.

Resultaat

Na afloop heb je:

  • Kennis van de belangrijkste competenties van een goed contractmanager;
  • Inzicht in de belangen van interne klanten, leveranciers en andere stakeholders;
  • Vaardigheid in stakeholder management: relaties aangaan en onderhouden;
  • Vaardigheid in het bewaken van de prestatie en constructief feedback geven:
  • Vaardigheid in concretiseren en overtuigen;
  • Vaardigheid in onderhandelen en conflicthantering;
  • Vaardigheid in omgaan met weerstand en stevig zijn;
  • Inzicht in de eigen sterktes, zwaktes en ontwikkelmogelijkheden.
 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link