Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Training: Sociaal domein en de inkoopprocedures

13 april 2021
Location
nntb

In de training Sociaal domein en de inkoopprocedures ligt de focus op de inkoopprocedures voor het inkopen van sociale diensten (inclusief open house procedure) en de aanbestedingsregels. 

Na deze training heb je:

  • Goed overzicht van de (aanbestedings)regels
  • Handvatten voor de uitwerking van de SAS-procedure
  • Raamwerk om keuzes te maken tussen de verschillende procedures

Waarom deze training?

De decentralisatie van zorgtaken heeft het aanpassingsvermogen van gemeenten de afgelopen jaren stevig op de proef gesteld. Ben je, al dan niet als inkoper, betrokken bij de inkoop van zorg, dan heb je goed inzicht over de verschillende inkoopprocedures voor het inkopen van sociale diensten nodig. Welke spelregels zijn er en hoe ga je zo slim mogelijk met die regels om? Hiermee lever je een belangrijke bijdrage voor een toekomstbestendig samenwerkingsmodel met interne en externe partijen.

Voor wie is deze training geschikt?

De training Inrichting van opdrachtgeverschap in Sociaal domein is voor beleidsmedewerkers, inkopers, contractmanagers en projectmanagers die betrokken zijn bij de inkoop van zorg of de eerste stappen willen zetten in het sociaal domein. Voor deze training is een hbo- werk- en denkniveau gewenst.

Onder leiding van dr. ir. Niels Uenk, onderzoeker en adviseur bij Public Procurement Center.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link