Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Verkoop, Inkoop & Logistiek, steeds meer een samenwerkingspartner

18 september 2014
Location
Arnhem

Op donderdag 18 september organiseren wij voor de vierde keer een seminar over samenwerking tussen Verkoop, Inkoop & Logistiek in de gezondheidszorg.

Met onderwerpen als het Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie, nieuwe Logistieke concepten, uniforme data uitwisseling tussen instellingen en leveranciers, Intrakoop en Prospitalia, die elkaar hebben gevonden en samen verder optrekken, een instellingsinkoper uit Duitsland en een blik in de toekomst van de zorg, wordt het weer een gevarieerd programma.

De sprekers zijn Theo Mennen, directeur Maasziekenhuis Pantein, Melbert Visscher, commercieel directeur CB-Logistics, Esther Peelen, projectmanager Healthcare GS1 samen met Justin Bitter, Hoofd Ok CSA Bernhoven en Voorzitter van de Dutch GS1 focus group tracebility, Frank Kaptein, bestuurder Intrakoop, samen met Bradley Gould CEO Prospitalia een Duitse instellingsinkoper en Tony Bosma, trendwatcher Extendlimits.nl. Zie voor meer informatie en inschrijven www.smeetsadviesgroep.eu

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link