Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

VNSG Congres 2016

4 oktober 2016
Location
Den Bosch

SAP-community komt samen voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en logistiek in tijden van vergaande digitalisering

Op dinsdag 4 en woensdag 5 oktober organiseert de VNSG de 29e editie van het VNSG Congres in Den Bosch. De digitale transformatie biedt inkoopafdelingen enorme uitdagingen en kansen. Door de explosie van data zijn zij op zoek naar efficiënte manieren om data relevant te maken, en daarmee operationele kosten te beheersen en inkoopprocessen te versnellen. Dit gebeurt steeds minder via één-op-één relaties met leveranciers, maar via netwerken van klanten en leveranciers die wereldwijd samenwerken. Mondiale marktplaatsen, zoals het Ariba-netwerk, in combinatie met moderne ERP-systemen vormen hierbij de ‘digital core’.

Het VNSG Congres is de plek bij uitstek om ervaringen uit te wisselen, te netwerken en op de hoogte te blijven van de nieuwste SAP-ontwikkelingen. Vragen die tijdens het congres aan bod komen zijn onder meer: ‘hoe richt ik mijn inkoopproces efficiënter in?’, ‘hoe zorg ik voor meer transparantie in de keten?’ en ‘hoe helpt een wereldwijd netwerk inkooprelaties te verbeteren?’.

Programma
Deelnemers hebben keuze uit 132 klant-, VNSG- en SAP-presentaties, partnersessies, SAP product roadmap en live influencing sessies, rondetafeldiscussies en workshops. Enkele highlights:

Lamb Weston / Meijer
Concur is de SAP-oplossing voor Travel & Expense Management. Lamb Weston / Meijer vertelt over de toegevoegde waarde voor de business en over de integratie tussen Concur en de Business Suite.

UMC Utrecht
Hoe heeft het ziekenhuis betere patiëntveiligheid en voorraadbeheer bereikt door slimme integratie van SAP en andere zorgsystemen?

Slokker Bouwgroep
Voor haar inkoopproces heeft Slokker een app ontwikkeld waarin alle relevante contractinformatie wordt verzameld. Nu is het proces van inkoop tot de bouwplaats gestandaardiseerd en zijn de contracten up-to-date.

Roadmap SAP
Hoe ziet de toekomst van SAP Sourcing & Procurement eruit met een belangrijke rol voor S/4HANA, de nieuwe generatie ERP?

Locatie en aanmelden
Het 1931 Congrescentrum in Den Bosch vormt de thuisbasis van het VNSG Congres 2016. Aanmelden kan zowel voor beide dagen als voor een enkele dag. Ga voor meer informatie over tickets en prijzen naar http://www.vnsgcongres.nl/registratie/.

Over het VNSG Congres
Het VNSG Congres is een initiatief van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers met als doel interactie te creëren tussen leden van de VNSG, SAP gebruikers en SAP. Het VNSG Congres is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gewaardeerd ontmoetingspunt waar SAP-gebruikers, partners en andere geïnteresseerden samenkomen.

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link