Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Wat brengt grip op inkoop?

11 oktober 2022
Location
Nieuwegein

WAT BRENGT GRIP OP INKOOP?
Rondetafel & klantvoorbeeld over grip bij inkoop in gemeenteland

ONDERDEEL 1 PLENAIR : KEYNOTE – ONTWIKKELINGEN BIJ GEMEENTELIJK INKOPEN, RECHTMATIGHEID & DUURZAAMHEID (MVI)
Duurzaamheid is een belangrijk thema, ook binnen decentrale overheden. Maar waar te beginnen, waar hebben we invloed en hoe borgen we dat gemeentelijke organisatie impact maakt en blijft maken?

ONDERDEEL 2 BREAK-OUT : RECHTMATIGHEIDSANALYSE & MVI BINNEN GEMEENTEN MIDDELS SPEND ANALYSE
De rechtmatigheidscontrole is elk jaar een intensieve en tijdrovende taak en zeker nu de verantwoordelijkheden hiervoor veranderd zijn. Dit kan sneller en makkelijker voor alle betrokkenen, maar hoe?

ONDERDEEL 3 BREAK-OUT: HEBBEN WE GRIP OP ONZE VERPLICHTINGEN
Hebben we grip op onze verplichtingen?
Heb je een real-time inzicht in de verplichtingen? Misschien zijn de contracten met de strategische leveranciers op orde maar hoe zit het met de tail spend? Hoe kan een gemeentelijke organisatie de grip verstevigen!

ONDERDEEL 4 PLENAIR : PRAKTIJKCASE GEMEENTE SCHOUWEN-DUIVELAND
In deze sessie vertellen Emile de Groot (Adviseur informatievoorziening en ICT gemeente Schouwen-Duiveland) en Pieter Swerus (Concern Inkoper gemeente Schouwen-Duiveland) hoe gemeente Schouwen-Duiveland door P2P automatisering grip wil krijgen op hun uitgaven, hun foutmarges fors willen verlagen en de rechtmatigheidscontroles sterk willen vereenvoudigen.

Je bent van harte welkom vanaf 12h00 waarbij er een lopend buffet plaatsvindt. Vervolgens beginnen wij met een plenaire sessie waarna wij ons zullen opsplitsen in kleinere groepen voor rondetafelgesprekken. Na een korte onderbreking gaat het programma weer verder met een 2e break-outsessie, om vervolgens weer plenaire samen te komen voor een presentatie van de gemeente Schouwen-Duiveland.

We sluiten de dag af met een netwerkborrel waarin er gelegenheid is om in gesprek te gaan met de bezoekers en sprekers van deze dag.

Dit evenement wordt georganiseerd door inkoopadviesbureau Emeritor (www.emeritor.com) en inkoopsoftware-leverancier Onventis Benelux (www.onventis.nl).

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link