Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webchallenge: Het slimste inkoopteam

2 maart 2021

Pub gesloten? Nieuwjaarsrecepties gemist? Dan organiseren wij vanuit Nevi Zuid een online webchallenge. Inkopers kunnen hier hun kennis op het gebied van inkoop, aanbesteding en contractmanagement op een leuke en spannende manier testen. Daag jezelf uit, ervaar waar jouw team staat en ‘last but not least – leer van de webchallenge!

Over dit event: 

In navolging op de inmiddels succesvolle Web challenge ‘De Slimste Inkoper’ organiseert Nevi Zuid in samenwerking met tonii community de eerste editie van ‘Het Slimste Inkoopteam’! 

Welke organisatie heeft het slimste inkoopteam? Test je kennis op gebied van inkoop, aanbesteding en contractmanagement. Ieder deelnemend team bestaat uit minimaal 2 personen en vertegenwoordigt één organisatie.

Redenen om mee te doen aan dit evenement: 

  • Spannend en interactief concept
  • Kennistest over inkoop, aanbesteding & contractmanagement 
  • Teamvariant
  • Te winnen: de eer van de titel: ‘Het slimste inkoopteam #1’

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link