Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar ‘CO2-beprijzing: Rekenen met de Toekomst

9 december 2021

Op donderdag 9 december 2021 organiseert Klimaatverbond Nederland het volgende webinar in de reeks ‘CO2-beprijzing: Rekenen met de Toekomst’. Een webinar over de waarde van de maatschappelijke impact assessment en de relatie met CO2-beprijzing en -monitoring.

Op 9 december 2021 beschouwen we CO2-beprijzing en -monitoring in de context van de maatschappelijke impact assessment. Hoe verhouden deze instrumenten zich tot elkaar? Hoe kan een brede impact assessment helpen om vooruitgang te boeken in het werken aan de duurzaamheidsopgaven? En hoe maak je keuzes op basis van maatschappelijke dilemma’s die zichtbaar worden? Op deze en andere vragen gaan we in tijdens het webinar op 9 december 2021.

Voor wie?

Voor de semi-publieke sector (netbeheerders, drinkwaterbedrijven, havens) overheden (Rijk, provincies, waterschappen en gemeenten), en adviseurs en kennisdragers die in dit veld actief zijn of willen worden. Doelgroep: bestuurders, MVO managers, asset managers, beleidsmakers, projectmanagers.

Programma

  • Marike Bonhof, CFO van Vitens, neemt ons mee in de laatste ontwikkelingen rondom brede welvaart in Nederland en de drinkwatersector.
  • Florian Reuter teamleider Energie, Water en Infra bij Impact Institute, neemt ons mee in de ontwikkelingen op impact meten, rapporteren en sturen. Hij geeft daarbij voorbeelden waar dit ingezet wordt en hoe organisaties dit opbouwen.
  • Vincent de Gooyert, universitair hoofddocent systeemdynamica aan de Radboud Universiteit en wetenschappelijk ondersteuner bij NGinfra, staat stil bij de implicaties van sturen en gestuurd worden op het realiseren van maatschappelijke impact, gebaseerd op recent NGinfra onderzoek waarin Nederland is vergeleken met internationale koplopers op het gebied van sturen op maatschappelijke impact.

De sessie wordt geleid door Judith van de Geer van Klimaatverbond Nederland.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link