Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: De slimste inkoper

16 maart 2021

Tonii community introduceert de webchallenge: De slimste inkoper!. In samenwerking met Nevi Zuidwest organiseren we in het seizoen 20/21 vier afleveringen van deze challenge. Voorafgaand aan de challenge spreekt Pieter van Dam over onderhandel technieken die zorgen dat jij de regie krijgt over je onderhandeling. 

We starten dit webinar met de presentatie van Pieter van Dam waar hij ingaat op FBI-technieken die zorgen dat jij de regie krijgt over je onderhandeling. Laat je niet gijzelen door je leverancier! Hoe krijg je als onderhandelaar razendsnel grip op een onderhandeling zodat jij aan het stuur zit en jij het gesprek in de juiste richting kan bewegen? 

Pieter van Dam heeft meer dan twintig jaar inkoopervaring, binnen diverse branches maar met name binnen de bouw en binnen de grondstoffenmarkt. Hij onderhandelt dagelijks over grote belangen. De laatste jaren heeft hij zich veel verdiept in verschillende onderhandeling- en beïnvloedingstechnieken en geeft daar ook les in. Niet alleen de theoretische kant daarvan maar ook de zachtere kant zoals de psychologie er achter. 

Na de presentatie van Pieter van Dam gaan we door met de Tonii community webchallenge. Test je kennis op gebied van inkoop, aanbesteding en contractmanagement.

Programma

 
15:00 uur Aanvang webinar
15:05 uur Start presentatie door Pieter van Dam “Laat je niet gijzelen door je leverancier”
15:45 uur  Afronding, tijd voor vragen
Aansluitend Korte pauze
16:00 uur Start tonii webchallenge: de slimste inkoper!
17:00 uur Einde programma

 

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link