Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: Handreiking inkopen in het Sociaal Domein

17 februari 2021
Location

Tijdens dit webinar duik je dieper in de handreiking inkopen in het sociaal domein. Een handig instrument die jou helpt met de best passende inkoopmethodiek voor jouw opdracht.

Handreiking inkopen in het sociaal domein

Voor de gemeente Den Haag heeft TRIP, het Traineeship Rijksinkoop Professionals, deze handreiking ontwikkeld. Het doel is een overzicht van de voor- en nadelen van Europees aanbesteden en het Open House model te bieden, zodat een gemeente de best passende inkoopmethodiek kan kiezen voor haar opdracht. De handreiking is enthousiast ontvangen en laat zien hoe je de voordelen van beide methodieken zo goed mogelijk kan benutten, en hoe de nadelen ondervangen Duik dieper in de handreiking inkopen in het sociaal domein tijdens dit webinar. Een handig instrument die jou helpt met de best passende inkoopmethodiek voor jouw opdracht. kunnen worden. Ook andere gemeenten kunnen daarvan leren!

Open house versus Europees aanbesteden

Vijf trainees van het Traineeship Rijksinkoopprofessionals (TRIP) hebben gekozen voor de opdracht ‘inkopen in het sociaal domein’ waarvoor de gemeente Den Haag opdrachtgever was. Dit onderzoek geeft een overzicht van de voor- en nadelen die gemeenten ervaren bij het inkopen van gemeentelijke zorg middels de methodieken Europees aanbesteden en het Open house model. Op basis van praktijkvoorbeelden vanuit enkele gemeenten worden vervolgens aanbevelingen gedaan om de voordelen van een methodiek te benutten en de nadelen te ondervangen.

De handreiking is eerder verschenen in de nieuwsbrief van Nevi Publiek.

Tijdens de sessie worden de volgende onderwerpen behandeld:
• Sociaal Domein
• Open house versus Europees aanbesteden
• Praktijkvoorbeelden en aanbevelingen

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres