Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: Inkopen met sociale impact in tijden van corona

9 juni 2020

Hoe hou je in deze crisistijd oog voor mensenrechten, (internationaal) sociaal ondernemen en diversiteit en inclusie? In dit webinar van PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden krijgt u een korte inleiding over sociaal en ethisch inkopen. Ook komen twee praktijkvoorbeelden aan bod.

Pia Uhre Trulsen (Sykehusinnkjop Noorwegen) en Sophie Harbers (WerkgeversServicepunt Rijnmond) vertellen respectievelijk over de toegenomen risico’s van dwangarbeid in de productie van medische handschoentjes (Engels), en de (mogelijke) effecten van de coronacrisis op de toepassing van social return. Welke signalen krijgen zij uit de (arbeids)markt en welke maatregelen hebben zij genomen?

Na dit webinar weet u wat sociaal inkopen en ethisch inkopen is, wat de (mogelijke) gevolgen van COVID-19 hierop zijn en hoe u daarmee kan omgaan.

Voor wie?

Overheidsinkopers en anderen die bij publieke inkoop betrokken zijn (let op: dit webinar wordt deels in het Engels gegeven).

Meer informatie

U ontvangt na registratie een e-mail met een link om dit online seminar in uw browser te volgen. Tijdens het webinar is er ruimte voor vragen en interactie. Wij maken gebruik van GoToWebinar. U hoeft hiervoor niks te installeren. Vragen of opmerkingen? Mail naar [email protected].

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link