Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: 'Inschrijven als samenwerkingsverband'

9 juni 2020

Online kennissessie waarin alle vormen van samenwerken bij aanbestedingen en de impact daarvan aan bod komen. De kennissessie is interessant voor: directeuren, managers, tender- en salesmanagers, bidmanagers.

Door: Inge van Laarhoven
Inge van Laarhoven is aanbestedingsjurist en oprichter en directeur van TenderSucces. Het winnen van aanbestedingen is haar passie en ze is dan ook graag een creatieve sparringspartner voor bedrijven. Bovendien zet ze zich in voor een beter aanbestedingsklimaat, door bedrijven en aanbestedende diensten met elkaar in contact te brengen

Inhoud van de kennissessie:

Samenwerken in aanbestedingen; het kan de kansen op een gunning verhogen en soms ook noodzakelijk zijn om aan de eisen te voldoen. Maar het levert vaak hoofdbrekens op bij het invullen en indienen van alle aanbestedingsdocumenten.

  • Wanneer is er nu precies sprake van een samenwerkingsverband, beroep op derde of onderaanneming?
  • Wie moet de Uniforme Europese Aanbestedingsverklaring (UEA) invullen en ondertekenen? En waar moet ik iets invullen?
  • In welke situaties mag ik een beroep doen op een derde en hoef ik dan zelf niet aan de eisen te voldoen?
  • Hoe zit het met moeder- dochter- en zusterbedrijven die worden ingezet om te voldoen aan eisen of een deel van de opdracht uit te voeren?
  • Wat zijn de kansen en valkuilen bij samenwerking, welke impact heeft het bijvoorbeeld op aansprakelijkheid ten aanzien van de gegunde overeenkomst?

Deze en vele andere vragen komen aan bod. Er is voldoende ruimte voor het bespreken van praktijkcases. Het webinar duurt van 10.00 – 12.30 uur

De kosten voor de kennissessie bedragen € 45,00 voor leden van het TenderGilde Netwerk en €79,00 voor niet-leden. Tarieven zijn excl. 21% btw. Klik voor informatie over het lidmaatschap hier.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en deelnamelink.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link