Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar: Relationeel inkopen in het sociaal domein

26 januari 2021
Location

Budgetten worden overschreden, de beoogde transformatie komt niet van de grond, of men vliegt elkaar in de haren. De relatie tussen gemeenten en zorgaanbieders is essentieel. Maar hoe richt je dat efficiënt in?

Gemeente-zorgaanbiederrelatie opbouwen en onderhouden

Madelon Wind, onderzoeker bij PPRC en promovenda aan de Universiteit Utrecht en Universiteit Twente, vertelt op 26 januari meer over hoe je als gemeente een relatie met zorgaanbieders kan opbouwen en onderhouden. Eerst staat ze kort stil bij de resultaten van de Monitor Gemeentelijke Zorginkoop. Daarna neemt Madelon jou mee in de tussentijdse uitkomsten van haar onderzoek. Ze staat stil bij het belang van het doel, bij de inrichting vanuit inkopende partij (wanneer samen of wanneer alleen, welk type inkoop past bij de doelen?), bij communiceren en eenlijnigheid en bij de huidige praktijk. Op basis daarvan trekt ze conclusies over een efficiënte inrichting van gemeente – zorgaanbiederrelaties.

Wat komt er aan bod? 

Tijdens de sessie worden de volgende onderwerpen behandeld:
• Het belang van een goede doelstelling
• Past je inkoopbeleid?
• Communicatie
• Een efficiënte inrichting van de gemeente – zorgaanbiederrelatie

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres