Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Webinar 'Succesvol aanbesteden in het Sociaal Domein en de Zorgsector'

27 mei 2020

Online kennissessie over aanbesteden in de zorg- en welzijnsdomeinen. De kennissessie is interessant voor: directeuren, managers, juristen, beleidsmedewerkers en financials in het sociaal domein.

Sikko Bakker heeft ruim 30 jaar ervaring in de zorg en het sociaal domein. Hij is een ervaren aanbestedingsstrateeg en verbinder pur sang. Werkzaam bij de VNG als strateeg Wonen en Zorg. Maatschappelijke impact creëren is zijn motto.

Inhoud van de kennissessie:

Het sociaal en zorgdomein krijgen toenemend te maken met meerjarige aanbestedingen die de verhoudingen tussen kwaliteit en prijscomponenten op scherp zetten.

  • Hoe leg je hierbij op de juiste wijze prioriteiten en hoe “lees” je de opdrachtgever of opdrachtnemer om de strategie van jouw organisatie in kaart te brengen en succesvolle verbeteracties te starten?
  • Hoe ga je op een slimme manier om met deze aanbestedingen en wat komt er allemaal aan bod om tot het beste resultaat te komen?

Met deze webinar over aanbesteden krijg je diverse tips en manieren aangereikt om een aanbesteding succesvol te organiseren.

De analyse van de aanvraag en het maken van strategische keuzes voor de aanbieding zullen met deze nieuwe basiskennis efficiënter en kostenverlagend verlopen.

We bespreken ook een aantal goede voorbeelden en wat cruciale gunningsfactoren zijn om als organisatie of gemeente te excelleren tijdens een aanbestedingsproces. Wie winnen er, wie verliezen er en welke factoren en fasen zijn hierin doorslaggevend?

Na deze korte webinar volgt in september 2020 een vervolgbijeenkomst van een hele dag. Afhankelijk van de corona-maatregelen zal deze online of live plaatsvinden. Wie zich binnen twee dagen na het webinar inschrijft voor de vervolgsessie ontvangt de kosten van het webinar terug als korting.

De kosten voor de webinar bedragen € 45,00 voor leden van het TenderGilde Netwerk en €79,00,- voor niet-leden. Tarieven zijn excl. 21% btw. Klik voor informatie over het lidmaatschap hier.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging en deelnamelink.

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link