Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Werken met TenderNed voor aanbestedende diensten

4 november 2015
Location
Den Haag

In deze verdiepingstraining dragen wij op interactieve wijze en door middel van een praktijkhandboek kennis over van de publicatie- en inschrijfmodule van TenderNed.

TenderNed is hét verplichte publicatiekanaal voor u als aanbestedende dienst om  de Europese en Nationale aanbestedingen te publiceren. Ook kunt u meervoudig onderhandse procedures via dit systeem laten verlopen en er voor kiezen om het inschrijfproces digitaal via TenderNed te laten verlopen. Hoewel veel aanbestedende diensten al gebruik maken van TenderNed constateren wij dat dit nog vaak niet op de juiste wijze gebeurd. Hoewel het systeem een duidelijke handleiding (e-Gids) kent, blijkt dat een praktische training een duidelijke meerwaarde heeft. Voorafgaand aan onze training inventariseren wij daarom uw specifieke wensen om in de training met voor u herkenbare voorbeelden te werken en te zorgen dat de training aan uw verwachtingen voldoet. Wij gaan dus expliciet in op specifieke problematiek per aanbestedende dienst. En delen onze ervaring vanuit de inschrijverskant met u.

Resultaten:

  • Na deze dag kunt u uw Europese, nationale én meervoudig onderhandse aanbestedingsprocedures volledig via TenderNed laten verlopen.
  • Kent u alle tips en tricks van TenderNed en bent in staat tot het volledig implementeren van TenderNed binnen uw organisatie en inkoopteam.
  • U bent optimaal zichtbaar en vindbaar voor inschrijvers
  • U heeft geleerd van best- én van worst practices
  • U heeft inzicht in de denk- en werkwijze van Inschrijvers (MKB-vriendelijk aanbesteden)

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

  • Registreren en inrichten van uw inkoopteam
  • Publiceren van (onderhandse) aanbestedingen
  • Het digitaal doorlopen van de inschrijfprocedure
  • Zoeken naar potentiële inschrijvers
  • Stap voor stap werken uit een speciaal ontwikkeld praktijkhandboek

Gedurende de dag  gaan wij ook in op inhoudelijke aspecten van het aanbesteden en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Het praktijkhandboek kunt u gebruiken als naslagwerk en als leidraad in TenderNed voor nieuwe collega’s. U krijgt een eigen laptop met beveiligde trainingsomgeving en wij werken met een maximale groepsgrootte van 6 deelnemers om de interactie zo groot mogelijk te houden.

Quote: “Dit is één van de eerste adviesbureaus, die met trainingen TenderNed zijn gestart. Door een grondige voorbereiding zorgen zij ervoor om vóór de eerste training al echt boven de materie te staan. Dat merk je als deelnemer. Daarnaast wordt de procedurele uitleg over TenderNed gekoppeld aan inhoudelijke discussie over hoe je goed aanbesteed. Een totaalplaatje dus.” Diederik Heij – Adviseur gebruikersbegeleiding TenderNed

Praktische informatie:

Duur: 09.00 tot 16.30 uur (inclusief lichte lunch)

Kosten: € 595,- excl. BTW per deelnemer

Aanmelden kan via www.werkenmettenderned.nl of via [email protected]

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link