Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Werken met TenderNed voor inschrijvers

22 september 2015
Location
Den Haag

Aan de hand van herkenbare voorbeelden nemen wij u mee door het systeem van TenderNed en worden de procedure, basiskennis en actuele wet- en regelgeving op praktische wijze aan u uitgelegd.

TenderNed is hét verplichte publicatiekanaal voor aanbestedende diensten om aanbestedingen te publiceren en kan gebruikt worden om het inschrijfproces volledig digitaal te laten verlopen.

Aanbieders moeten zich inschrijven op TenderNed om mee te kunnen dingen naar een aangeboden Europese, Nationale of Meervoudige onderhandse aanbesteding. U wilt meer weten over aanbesteden, hoe TenderNed werkt en hoe u zich als ondernemer goed kunt voorbereiden? Voor zowel de beginnende als de gevorderde inschrijver biedt onze training “Werken met TenderNed” de juiste basis, inclusief de tips en tricks uit onze dagelijkse praktijk.

Voorafgaand aan onze training inventariseren wij uw specifieke wensen om in de training met voor u herkenbare voorbeelden te werken en te zorgen dat de training aan uw verwachtingen voldoet.

U kunt de training interactief meedraaien met gebruik van uw tablet.

Resultaat:

 • Goede registratie op TenderNed. Hiermee bent u optimaal zichtbaar voor aanbestedende diensten. Zodat u ook uitgenodigd kunt worden voor onderhandse aanbestedingen.
 • Zicht op voor u relevante opdrachten door middel van een effectief zoekprofiel.
 • Het behalen van concurrentievoordeel door betere marktinformatie en optimale positionering.
 • Het verzamelen van relevante marktinformatie over aanbestedingen in uw branche.
 • Het verkrijgen van inzicht in de denk- en werkwijze van aanbestedende diensten.

In een dagdeel nemen wij de basistheorie van aanbesteden en het verloop van het inschrijfproces met u door. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod:

 • Aanmelden van uw organisatie
 • Inrichten van uw aanbestedingsteam
 • Automatisch zoeken van aanbestedingen
 • Digitaal inschrijven op een aanbesteding
 • Werking van het dashboard
 • Stellen van vragen
 • Selectie-en gunningcriteria
 • Indienen

Quote: “Dit is één van de eerste adviesbureaus, die met trainingen TenderNed zijn gestart. Door een grondige voorbereiding zorgen zij ervoor om vóór de eerste training al echt boven de materie te staan. Dat merk je als deelnemer. Daarnaast wordt de procedurele uitleg over TenderNed gekoppeld aan inhoudelijke discussie over hoe je goed aanbesteed. Een totaalplaatje dus.” Diederik Heij – Adviseur gebruikersbegeleiding TenderNed

Praktische informatie:

Duur: 12.30 tot 16.00 uur (inclusief lichte lunch)

Kosten: € 250,- excl. BTW per deelnemer

Aanmelden kan via www.werkenmettenderned.nl of [email protected]

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link