Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Workshop Aanbesteden van Leerlingenvervoer

19 november 2013
Location
Nieuwegein

Workshop Aanbesteden van leerlingenvervoer

Het aanbesteden van leerlingenvervoer lijkt op het eerste gezicht geen complexe aangelegenheid. Toch wordt er met regelmaat door afgewezen inschrijvers geprocedeerd over de uitkomst van een aanbestedingsprocedure en kent het in de praktijk een aantal haken en ogen die verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Fouten en onzorgvuldigheden kunnen namelijk in het aanbestedingsproces langdurige en soms vergaande gevolgen voor de uitvoering en de kosten van het vervoer.

Tijdens de workshop Aanbesteden van leerlingenvervoer leert u niet alleen op welke manier u bij de aanbesteding van leerlingenvervoer aan de regelgeving van de nieuwe Aanbestedingswet kunt voldoen. De workshop voorziet u daarnaast volop van praktische informatie en do’s en dont’s over hoe de aanbesteding zo in te richten dat u het aanbestedingsproces op een vlotte en efficiënte manier kunt doorlopen en bovendien in de uitvoeringsfase een efficiëntieslag en kostenbesparing kunt realiseren.
De workshop wordt georganiseerd door de Aanbestedingsacademie op 19 november 2013 en vindt plaats in het NBC congrescentrum te Nieuwegein. De workshop is bedoeld voor medewerkers van aanbestedende diensten die zich met het aanbesteden van leerlingenvervoer bezighouden (o.a. beleidsmedewerkers, inkopers en juridisch medewerkers) en wordt gegeven door Bartels Sueters Aanbestedingsadvocaten en adviesorganisatie 12-21.

Meer informatie over deze workshop vindt u op de site www.aanbestedingsacademie.nl.

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link