Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Workshop e-aanbesteden: Business case in 1 dag

12 februari 2015
Location
Den Haag

Aanbestedende diensten ontwikkelen en implementeren e-Procurement fasegewijs, waarbij e-aanbesteden het startpunt is. Uit onderzoek blijkt dat een groot aantal publieke organisaties nu voor de startstreep staan met e-aanbesteden. Wachten op de nieuwe aanbestedingswet (april 2016), waarin e-aanbesteden in ieder geval voor de Europese aanbestedingen verplicht wordt, is niet handig. U wilt de voordelen immers nu al incasseren. Deze workshop zet u in één dag aan het denken over de manier waarop u e-aanbesteden kunt invoeren en geeft u concrete handvatten om dat te doen. E-aanbesteden is een begrip dat in de wet, literatuur en praktijk nog wel eens verschillend wordt gebruikt. E-aanbesteden is onderdeel van e-Procurement, ofwel het geautomatiseerd ondersteunen van het inkoopproces. Daarnaast bestaat e-Procurement onder meer uit e-contractmanagement, purchase-to-pay (p2p) en spendanalyse. 

Voor wie?
Deze workshop is gericht op iedereen binnen publieke organisaties die wil leren hoe te komen tot een planmatige aanpak van een e-aanbesteden project, hoe deze te starten en succesvol aan de eindstreep te brengen. De insteek is dat de inkoper het initiatief kan nemen en alles onder handbereik heeft om collega’s te overtuigen dat investeren (in tijd en geld) in e-aanbesteden zeer rendabel is. 

Na afloop van de workshop bent u in staat om:

  • de voordelen van e-aanbesteden voor uw organisatie te inventariseren;
  • de stakeholders binnen uw organisatie te detecteren en te bepalen wat hun belangen zijn, welke invloed zij hebben en welke bijdrage zij kunnen leveren;
  • een planmatige aanpak te maken voor uw e-aanbesteden project waarbij rekening wordt gehouden met het managen van weerstanden 
  • een business case e-aanbesteden te bouwen en het rendement te bepalen. U ontvangt na afloop van de workshop het format voor een business case. 

Prijs
Voor deze 1-daagse workshop betaalt u €749 exclusief BTW, inclusief lunch, interactief iBook, templates en het E-proQure rapport (twv €127). Inclusief een iPad-mini 1 (16 GB, wifi) bedraagt de prijs €899 exclusief BTW.

Meer info en aanmelden

www.inkoopacademie.nl/workshops/e-aanbesteden

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link