Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Workshop: Inkoop en de Privacywet door Bernard O'Herne en Merel Plante

27 maart 2018
Location
Hilversum

Algemeen
Op 25 mei zal de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), of Data Privacy Verordening, van kracht zijn. Vanaf dat moment gelden zeer gedetailleerde verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken. Om geen (fikse) boetes te riskeren zult u aan deze nieuwe regels moeten voldoen. 

Wat houdt de AVG precies voor u als inkoper in?
De invoering van deze nieuwe privacywet blijft zeker niet zonder gevolgen voor u als inkoper of contractmanager. Want bij wie komen uw collega’s van andere afdelingen terecht bij vragen over persoonsgegevens in contracten? Juist, bij u. Bent u al klaar om deze adviserende rol te pakken? Of kunt u nog wel wat hulp gebruiken? Lees in dat laatste geval snel verder.  

Programma:
Tijdens de praktijkgerichte workshop komen onder andere deze onderwerpen aan bod:

  • Wat zijn de basisuitgangspunten van de AVG
  • De terminologie: Verwerker, verwerkingsverantwoordelijke en verwerkersovereenkomst
  • Hoe raakt de AVG uw onderneming en uw inkoop?
  • Welke stappen moet u ondernemen?

Gegeven door échte kenners:
De workshop wordt gegeven door twee professionals op het gebied van de AVG in de inkoopwereld. Bernard O’Herne en Merel Plante. 
Advocaat Bernard O’Herne is een expert op het gebied van de data privacy. Met zijn jarenlange ervaring in het internationale bedrijfsleven komt Bernard met concrete oplossingen waar u als contractmanager vandaag nog mee aan de slag kunt.
De inkoopwereld kent weinig geheimen meer voor Merel Plante. Al vijftien jaar lang is zij werkzaam binnen de inkoopwereld. Voorheen als inkoopconsultant bij Capgemini, inmiddels als managing partner bij Grippr. Inkoop slimmer en beter maken is Merels passie.

Data:
27 Maart | 13:30 – 17:00
17 April | 13:30 – 17:00

Praktisch: 
Locatie | Olympia 1A/1B, 1213 NS Olympia 1A/1BPrijs | GRATIS

Inschrijven:
Dus met een gerust gevoel richting 25 mei? Schrijf u dan vandaag nog in voor deze workshop. Vermeld bij uw inschrijving de gewenste datum, uw functie en uw werkgever. Let wel, het gaat hier om een tijdelijke actie. Alleen deze twee rondes workshops zijn gratis. Voor de workshops die volgen zullen de reguliere workshopkosten in rekening gebracht worden. Twijfel niet langer en schrijf u vandaag nog in. Inschrijven kan door te bellen of mailen naar Marieke Scheepmaker: [email protected]  || 035 – 646 27 18  

Neem ook voor meer informatie gerust contact op per mail of telefoon.  

 

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link