Magnifying glass Close

Adblocker is geactiveerd!

Op deze website worden advertenties getoond. Van de advertenties wordt de redactie betaald. De redactie verzorgt het nieuws op deze website. Zonder advertenties geen nieuws. Zou je je adblocker daarom willen uitschakelen

Zo start je met inschrijven op aanbestedingen

19 oktober 2022
Location
Utrecht

Aanbestedingen zijn potentieel miljoenen aan inkomsten voor je bedrijf.

Aanbestedingen vormen 24% van de wereldwijde GDP. Elk jaar komen er meer aanbestedende partijen bij. Een kans voor veel commerciële team in het MKB.

‘Inschrijven op tenders is complex,’ zegt Octavia Siertsema. ‘Je moet aan honderden regels voldoen, goed kunnen schrijven, en door de regels zien wat de aanbestedende partij wil. Jouw concurrentie die wel kennis en ervaring heeft, behaalt een hogere winrate. Daar gaat je kans. Kleine bedrijven zonder ervaring en kennis over het inschrijven kunnen zo niet meedoen aan aanbestedingen. Dat moet toch anders vonden we.’ Aanbestedingsexperts Octavia Siertsema en Erwin Hakkennes voegen daad bij het woord samen met technische partner Altura. Zij gaan bedrijven en ondernemers helpen met de eerste stappen in bidmanagement tijdens hun gratis seminar op 19 oktober.

Presentaties
Erwin: Waarom meedoen aan aanbestedingen, en waar vind ik die?
Octavia: Do’s en Dont’s bij het opstellen van een plan van aanpak | De beste en
slechtste praktijkvoorbeelden.

Waar: Beatrixgebouw Utrecht (pal naast centraal station)
Tijd: 17:00 tot 18:30
Voor wie: ondernemers of commerciële teams die willen beginnen met aanbesteden

Schrijf je direct in!

Aanmelden

Informatie over event

Partner van Aanbestedingscafé:
Sluiten

Inloggen met

of met e-mailadres

Ontvang ons gratis e-book!

Ontvang nu het e-book 'Ruis: de ideeën van Kahneman en de aanbestedingspraktijk' en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste aanbestedingsnieuws.
close-link